Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Wat is payroll?

Bij payrolling geeft u uw juridisch werkgeverschap uit handen en komt uw personeel in dienst van Persoonality. Praktisch gezien betekent dit dat uw bedrijf zich niet bezig hoeft te houden met juridische en administratieve taken zoals de salarisadministratie, afdracht van sociale premies en pensioenen. Maar ook ziekteverzuim en de daarbij behorende risico's worden de verantwoordelijkheid van Persoonality.

Wat zijn de voordelen van payroll?
Lees meer over payroll en bekijk onderstaande video waarin Bob Weghorst, Manager Payroll Persoonality, u meer vertelt over payrolling.

Voordelen van payroll

Payrolling via Persoonality Payroll biedt vele voordelen. Voordelen waarvan niet alleen u als werkgever profiteert, maar ook uw payrollmedewerkers.

- meer tijd om te ondernemen
- flexibelere inzet van uw personeel
- minder risico
- goed werkgeverschap

 

 

Persoonality PLUS

Persoonality PLUS bestaat uit slimme en innovatieve instrumenten die u helpen om op een professionelere manier invulling te geven aan het werkgeverschap. Persoonality PLUS is zo letterlijk de plus op uw HR-beleid. Geen ingewikkelde analyses, maar slimme en praktische tools die u direct in kunt zetten en die u inzicht geven, gemak bieden en u in sommige gevallen zelfs helpen om kosten te besparen.

Persoonality PLUS heeft tools op drie niveaus: strategisch, financieel en operationeel.

Waarom Persoonality?

Bij Persoonality vinden we het onze taak om uw personeelszaken goed te regelen. We stellen daarom hoge eisen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Wanneer u het werkgeverschap met ons deelt, kunt u rekenen op een uitgebreid dienstenpakket dat verder gaat dan alleen payrolling.

     

Jop is Jouw Online Persooneelsmanager

En hij gaat je helpen om de beste werkgever te zijn. Het fijne aan Jop is dat hij je werk uit handen neemt, zodat jij je kunt richten op ondernemen. Via Jop heb je altijd toegang tot de belangrijkste contracten, noodzakelijke formulieren en de werkbriefjes.
Jop geeft je tips over thema`s zoals de ontwikkeling en opleiding van personeel en de werving en selectie van nieuwe medewerkers.

Trouwens, Jop is er ook voor je medewerkers. Naast inzicht in belangrijke documenten kunnen ze via Jop tot wel 100 gratis trainingen en cursussen.

Referenties

Wij kunnen u vertellen waarom u voor Persoonality Payroll zou moeten kiezen, maar we laten dit liever aan onze klanten over. Zij hebben ervaring met Persoonality en kunnen u in een notendop vertellen waarom zij voor payrolling via Persoonality hebben gekozen.