Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Voordelen

Werknemers zijn het belangrijkste kapitaal van een bedrijf. Reden genoeg dus om goed voor ze te zorgen. Persoonality Payroll is een professionele werkgever met aantrekkelijke voorwaarden voor payrollkrachten.

- goede arbeidsvoorwaarden
- deskundigheid en persoonlijke begeleiding
- gemak     

We hebben alle voordelen voor jou als payrollkracht op een rijtje gezet.

PayrollProfijt

Persoonality biedt jou PayrollProfijt. Een pakket vol secundaire arbeidsvoorwaarden waar jij als medewerker van profiteert. Je zaken zijn niet alleen goed geregeld het bespaart je ook in de kosten. Hieronder een opsomming van de onderdelen waar jij voordeel van hebt via Persoonality:

         - persoonlijk pensioenplan;
         - collectieve ziektekostenverzekering;
         - ANW-Hiaat verzekering;
         - WIA aanvullingsverzekering.

Verloning en cao

Verloning

Bij Persoonality kennen we een wekelijkse, een vierwekelijkse en een maandelijkse verloning. De uitbetaling van het loon wordt altijd op vrijdag gedaan. De maandelijkse verloning valt uiterlijk op iedere 7e van de maand.

Persoonality cao

Bij Persoonality zorgen we ervoor dat jouw arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn. Daarom bieden wij de Persoonality cao

Ziekmelding/verzuim

Als je ziek bent willen we dit graag zo snel mogelijk van je weten. Geef jouw ziekmelding op de eerste dag dat je ziek bent aan ons door voor 10.00 uur 's ochtends. Je kunt bellen naar onze verzuimafdeling op telefoonnummer 055 580 5950. Vergeet niet om ook het bedrijf waar je werkt te informeren!

Inzicht in al jouw gegevens met Jop

Jop is Jouw Online Persooneelsmanager. Jop is een overzichtelijk platform, geeft je direct inzicht in al jouw gegevens en helpt je bij jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Met één klik kun je gemakkelijk digitaal je uren doorgeven en je loonstrook, jaaropgave of jouw dossier inzien. Snel, overzichtelijk en makkelijk.

Gratis online trainingen

Ook kun je via Jop meer dan 100 gratis online trainingen en cursussen volgen, zo blijf jij helemaal up-to-date!

Jobcenter

Persoonality vindt het belangrijk dat je goed wordt begeleid wanneer je arbeidsongeschikt raakt of door andere redenen niet meer terug kan naar je werkplek. In het jobcentre begeleidt een van onze loopbaanconsulten jou bij het vinden van een andere werkplek binnen Persoonality. Zo heb je één vast aanspreekpunt waar je met alle vragen terecht kunt.