Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Wet werk en zekerheid

Het werkgeverschap is flink aan het veranderen. Wijzigingen in de wet en regelgeving volgen elkaar in rap tempo op en ook flexibilisering is niet meer weg te denken uit de huidige arbeidsmarkt.
Door onder andere de invoering van de Wet werk en zekerheid, de modernisering van de ziektewet (BeZaVa) en de aanpak van schijnconstructies wordt u als werkgever flink uitgedaagd. Want deze veranderingen raken uw onderneming in de kern van uw HR-beleid.

Welke veranderingen staan er op de agenda? En wat betekenen deze verandering voor u en uw gehele organisatie? Persoonality helpt u graag bij dit soort vraagstukken en zet de belangrijkste wijzigingen voor u op een rij!


Ontzorgen

Payrolling via Persoonality kan een oplossing zijn om het overzicht te houden in het continu veranderende woud van wetten en regels. Persoonality biedt u meer flexibiliteit en ruimere contractmogelijkheden. Daarnaast kunnen wij uw volledige HR-administratie en het ziekteverzuimbeleid overnemen en zijn wij uw strategisch HR-partner. Persoonality kent goede aanvullende arbeidsvoorwaarden en voordelen voor uw medewerkers. Wij bieden een totale dienstverlening om u volledig te ontzorgen. Zo zijn we samen zijn we de beste werkgever.

Eigen Persoonality cao

Als een van de grootste en gerenommeerde payroll-organisaties van Nederland heeft Persoonality al jaren een eigen cao die én erkend én gedispenseerd is door het ministerie van SZW.

 

Webinar Wet werk en zekerheid

Wilt u meer weten over de Wet werk en zekerheid? In het webinair vertellen Bob Weghorst, Manager Payroll Persoonality, en Jeanine Welner, Manager Operations Payroll, u in 60 minuten over de veranderingen in de wet, de consequenties en eventuele oplossingen!

Bekijk het webinar

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.