Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Waarom Persoonality?

Bij Persoonality vinden we het onze taak om uw personeelszaken goed te regelen. We stellen daarom hoge eisen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Wanneer u het werkgeverschap met ons deelt, kunt u rekenen op een uitgebreid dienstenpakket dat verder gaat dan alleen payrolling. Effectieve verzuimbegeleiding, arbodienstverlening, re-integratie via het jobcenter, advies van onze eigen juridische afdeling, praktische IT-oplossingen, een eigen onderneming-CAO met goede arbeidsvoorwaarden en collectiviteitsvoordeel voor uw medewerkers. We bieden deskundigheid voor werkgever én werknemer.

Samen de beste werkgever

Persoonality wil de beste werkgever zijn! Maar dat kunnen we niet alleen. Dat lukt alleen door samen te werken met onze klanten. Door samen met u het werkgeverschap te delen. Persoonality neemt de administratieve, financiële en juridische lasten en risico's over. Het selecteren, motiveren en functioneren van het team, dat laten we graag aan u over. Zo bundelen we onze krachten en doen we waar we goed in zijn. Samen zijn we de beste werkgever!

De Persoonality app: Persoonal Assistent

Wij laten de werkdag van uw payrollkracht op rolletjes verlopen. Met de Persoonality app 'de Persoonal Assistent' worden payrollkrachten zonder stress wakker, zetten ze met één druk op de knop de uitbetaaldata in hun agenda en kunnen ze loonstroken inzien en downloaden.

Maar de app maakt het ook voor u makkelijker. In de Persoonality app kunt u uren invoeren en accorderen en alle facturen staan overzichtelijk op één plek. Bovendien worden alle documenten in een persoonlijk dossier gebundeld. Samen zijn we de beste werkgever!

De app kan gedownload worden in de App Store of Google Play Store.

Referenties

Onze klanten vertellen u graag hoe de samenwerking met Persoonality bevalt. Bekijk hier de referenties. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Of bel ons direct op 055 580 5909.

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.