Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Persoonality PLUS,

de plus op uw HR beleid

Persoonality PLUS bestaat uit slimme en innovatieve instrumenten die u helpen om op een professionelere manier invulling te geven aan het werkgeverschap. Persoonality PLUS is zo letterlijk de plus op uw HR-beleid. Geen ingewikkelde analyses, maar slimme en praktische tools die u direct in kunt zetten en die u inzicht geven, gemak bieden en u in sommige gevallen zelfs helpen om kosten te besparen.

Persoonality PLUS heeft tools op drie niveaus: strategisch, financieel en operationeel.

Strategisch: deze tools zetten we in om u te ondersteunen bij het onderbouwen en maken van de juiste strategische keuzes in uw HR-beleid.

Financieel: de financiële instrumenten richten zich op het cijfermatig en grafisch inzichtelijk maken van de kosten die samenhangen met de inzet van personeel.

Operationeel: de kwantiteit en de kwaliteit van uw werknemers vormen de basis voor een succesvolle onderneming. Met praktische instrumenten en voorbeelddocumenten bieden we u inzicht in en ondersteuning bij de verschillende aspecten die hierop van invloed zijn. Denk hierbij aan werving, instroom, beheer, sturing en uitstroom.

Persoonality PLUS 

Wilt u meer weten over Persoonality PLUS? Neem dan contact met ons op.

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.