Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Voordelen voor werknemers

Voordelen van payrolling

Werknemers zijn het belangrijkste kapitaal van een bedrijf. Reden genoeg dus om goed voor ze te zorgen. Persoonality Payroll is een professionele werkgever met aantrekkelijke voorwaarden voor payrollkrachten.

Goede arbeidsvoorwaarden

- Persoonality cao: de Persoonality cao biedt medewerkers de zekerheid van goede         arbeidsvoorwaarden, zoals het 100% doorbetalen bij ziekte na één wachtdag. Bekijk hier onze ondernemings cao.
- Baanzekerheid: gaat de werkgever failliet, dan eindigt de arbeidsovereenkomst niet direct, maar blijft Persoonality het salaris conform arbeidsovereenkomst en cao doorbetalen.
- PayrollProfijt: profiteer van collectiviteitsvoordeel op o.a. een goede pensioensregeling, collectieve ziektekostenverzekering, ANW-hiaatverzekering of de WIA-aanvullingsregeling. Lees hier meer over PayrollProfijt.
- Pensioen: vanaf dag één starten met pensioensopbouw. Lees hier meer over het pensioen in PayrollProfijt.
- GoodHabitz: Het is belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en zo je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Om jou daarbij te helpen zijn we een samenwerking aangegaan met GoodHabitz. Dit is een opleider met een breed aanbod aan online trainingen. Omdat jij via ons werkt, mag je hier onbeperkt gebruik van maken.

Deskundigheid en persoonlijke begeleiding

- HR advies: door ons specialisme op HR gebied kunnen wij goed informeren en adviseren   over zaken als salaris, cao-regelingen en belasting.
- Jobcentre: wanneer je arbeidsongeschiktheid raakt of door andere redenen niet meer terug kan naar je werkplek zorgen wij voor intensieve begeleiding bij het vinden van een andere baan door loopbaanconsulenten. Lees hier meer over het jobcentre en de voordelen voor jou.

Gemak

- E-solutions: altijd en overal inzicht met onze E-solutions. Lees hier meer over de
  E-solutions van Persoonality.
- Altijd in de buurt: door onze landelijke spreiding van vestigingen is er altijd een
  Persoonality vestiging in de buurt.

Meer weten? Neem dan contact op met de vestiging bij jou in de buurt of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op!

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.