Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Verloning

Verloning

Bij Persoonality kennen we een wekelijkse, een vierwekelijkse en een maandelijkse verloning. De uitbetaling van het loon wordt altijd op vrijdag gedaan. De maandelijkse verloning valt uiterlijk op iedere 9e van de maand. Wil je weten wanneer de vierwekelijkse verloning wordt overgemaakt, bekijk dan het periodeoverzicht hieronder. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Heb je vragen over jouw verloning, neem dan contact op met jouw vestiging.

 

Persoonality CAO

Bij Persoonality zorgen we ervoor dat jouw arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn. Daarom bieden wij de Persoonality CAO. In deze CAO wijken we positief af van bijvoorbeeld de ABU CAO voor Uitzendkrachten. We zorgen ervoor dat jouw arbeidsvoorwaarden op hetzelfde niveau liggen als die van de werknemers in vaste dienst.

Naast werken en geld verdienen, kun je bij Persoonality ook gebruik maken van diverse kortingen op verzekeringen op sparen voor je pensioen. Deze secundaire arbeidsvoorwaarden vind je in PayrollProfijt van Persoonality.

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.