Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Ziekmelding/verzuim

Als je ziek bent willen we dit graag zo snel mogelijk van je weten. Geef jouw ziekmelding op de eerste dag dat je ziek bent aan ons door voor 10.00 uur 's ochtends. Je kunt bellen naar de vestiging van Persoonality waarvoor je werkzaam bent. Vergeet niet om ook het bedrijf waar je werkt te informeren!

Weer beter? Neem ook dan voor 10.00 uur 's ochtends contact met ons op voor je betermelding.


Persoonality verzuimbegeleiding

Onze ervaren verzuim executives geven jou advies bij ziekte en eventuele re-integratie. Ze bouwen een dossier op, zorgen voor persoonlijke begeleiding en schakelen indien nodig de arbodienst in. Gedurende jouw ziekteperiode houden de verzuim executives contact met je en worden er afspraken gemaakt over het vervolgcontact.


Verzuimprotocol

Persoonality werkt via een verzuimprotocol. In dit protocol staan de richtlijnen en afspraken waaraan zowel werknemers als Persoonality zich houden wat betreft ziekteverzuimpreventie, controle en begeleiding. Daarnaast is in het verzuimprotocol onder andere te lezen wat te doen bij:


- ziekte in het buitenland;
- langdurige ziekte;
- loon bij ziekte.

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.