Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Beleef!

Beleef! is een online HR platform van onze zusterorganisatie Timing. Een nieuwe bron van informatie en inspiratie over de wereld van werk en HR. Met cijfers, trends, visies, blogs en nog veel meer deelt Timing kennis over flexibele arbeid. Want Timing is ervan overtuigd dat kennis pas waardevol is, als je het deelt.
Van trends in HR, actuele feiten en cijfers over ziekteverzuim en generatie X en Y onderzoeken, tot prikkelende gastencolumns en signalerende artikelen over bijvoorbeeld het scouten van talent door een koploper-bedrijf als Google: Beleef! is een nieuwe bron van inspiratie over HR en de arbeidsmarkt in breedste zin.

20 jaar ervaring 

Met twintig jaar ervaring beschikt Timing over een grote hoeveelheid ervaring en kennis op het gebied van flexibele arbeid. Door het delen van kennis over de eigen organisatie en ontwikkelingen in de branche worden we samen sterker. “Met Beleef! hebben we geen enkel ander doel dan het delen van kennis”, zegt Commercieel Directeur Paul Haarhuis van Timing. “Nu de economie weer aantrekt, kunnen we als bedrijfsleven gezamenlijk de groei aanjagen door met elkaar het lef te hebben informatie en kennis te delen. Beleef! ondersteunt in het aanjagen van een dergelijke uitwisseling.”

Beleef de arbeidsmarkt op beleeftiming.nl

Over Timing

Wilt u meer weten over onze zusterorganisatie Timing, bijvoorbeeld over de dienst Vacatureplaatsing? Klik dan hier

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.