Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Payroll in de horeca

Werkgeverschap regelen we samen. Horeca is een vak apart. En daar bent u trots op! U wilt dan ook het beste personeel aan u binden en een goede werkgever zijn. Maar dan wel flexibel en zonder zorgen. Daarvoor keist u natuurlijk voor Persoonality Payroll

Heeft u al een keuze gemaakt?

Want u selecteert goed personeel, motiveert uw team en stuurt het aan. Wij zorgen voor de administratieve, financiele en juridische risico's. Zo bundelen wij onze krachten en zijn wij samen de beste werkgever!

Wat staat er nog meer op ons menu?

• Scherp tarief

• Extra flexibiliteit door zes contracten in vier jaar

• Persoonality-cao voor uw medewerkers

• Geen risico's door ziekte

• Ondersteuning met up-to-date kennis van wet- en regelgeving

• Online trainingen voor uw medewerkers via GoodHabitz

Een goed menu voor een goed gesprek, toch?

Het uitbesteden van uw personeel biedt u natuurlijk ook administratieve voordelen. Persoonality zorgt ervoor dat u als horecaondernemer weer tijd heeft om zelf te ondernemen. Schakelen met verschillende instanties en zelf alle wijzigingen bijhouden behoren tot het verleden: Persoonality is uw aanspreekpunt. Dankzij automatische processen blijven de kosten laag en hebben u en uw medewerkers 24/7 toegang tot hun persoonlijke online dossier.

Wij nemen uw werk uit handen en geven samen met u op de beste manier invulling aan het werkgeverschap. Want goed werkgeverschap is bij Persoonality altijd het uitgangspunt. Samen zijn we de beste werkgever!

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.