Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Salarisadministratie kantoor

Kost de salarisadministratie u veel tijd en laat u dit liever uitvoeren door een specialst? Dan is Persoonality voor het juiste salarisadministratie kantoor. Door salarisadministratie uit te besteden aan Persoonality, hoeft u zich niet meer druk te maken over de steeds veranderende regels en wetgeving en kunt u zich weer focussen op uw core business.

Persoonality is dé specialist op het gebied van salarisadministratie en alles wat daarmee samenhangt. Zowel in Eindhoven, Enschede,  Haarlem, Heerenveen als Zwolle hebben we een kantoor. Hierdoor kunnen we landelijk opereren en is ieder bedrijf bij ons welkom.

Wat doet het salarisadministratie kantoor van Persoonality?

Vanuit de kantoren van Persoonality wordt al jaren de salarisadministratie uit handen genomen bij zowel grote als kleine bedrijven. Onze Adviseurs kunnen naast uw salarisadministratie ook de volledige personeelsadministratie op zich nemen. U heeft geen omkijken meer naar jaaropgaven, ontslagprocedures, de verwerking van cao- en wetswijzigingen en vele andere zaken. Ook de juridische verantwoordelijkheid ligt bij Persoonality en dit scheelt u een hoop tijd, geld en zorgen. Onze Adviseurs komen graag bij u op kantoor om te bespreken welke diensten voor u interessant kunnen zijn.

Contact

Wilt u weten wat wij als salarisadministratiekantoor voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op.

 

Kijk ook eens bij:

Uitbesteden salarisadministratie
Loonadministratie uitbesteden
Salarisadministratie MKB
Salarisadministratie adviseur
Outsourcing salarisadministratie
Salaris outsourcing
Salarisadministratie


Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.