Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Personeel outsourcing

Voor u als ondernemer wordt het steeds ingewikkelder om uw personeelszaken op orde te houden. Misschien zou u uw personeelszaken wel het liefst uitbesteden. Dit wordt ook wel outsourcing genoemd. Persoonality is specialist in Payrolling en kan de personeelsadministratie bij u uit handen nemen. Uw personeel komt bij Persoonality op de loonlijst, maar blijft bij u werkzaam. Op de werkvloer verandert er dus niets, maar u hoeft zich niet meer bezig te houden met de administratieve en andere verplichtingen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Outsourcing van alle administratieve zaken rondom uw personeel scheelt u niet alleen tijd en geld, maar vooral ook veel kopzorgen. Voor u als ondernemer is het moeilijk om alle wetswijzigingen, en cao-veranderingen bij te houden. Persoonality neemt dit allemaal van u over. Dit is niet alleen handig voor u, maar ook voor uw personeel. Uw medewerkers kunnen terugvallen op een professionele dienstverlener op het gebied van personeel en organisatie.

 

Kijk ook eens bij:

Aanpak ziekteverzuim
Berekening ziekteverzuim
Re-integratie outplacement
Re-integratie adviseur
Personeelsadministratie
Uitbesteden personeelsadministratie
Specialist personeelsadministratie
Personeels en salarisadministratie


Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.