Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Salarisadministratie mkb

Wilt u als mkb-ondernemer uw salarisadministratie uitbesteden? Dan is Persoonality voor u de juiste partner. Persoonality is specialist in Payrolling voor het mkb-bedrijf. Wij zijn benieuwd wat we voor u kunnen betekenen.

Salarisadministratie voor MKB

Persoonality verzorgt de salarisadministratie voor zowel grote bedrijven als voor het midden- en kleinbedrijf. Juist voor kleine en middelgrote bedrijven is het gunstig om de salarisadministratie uit te besteden. Persoonality neemt mkb-ondernemers de salarisadministratie uit handen. Wij overleggen samen met u over uw specifieke wensen en bieden u een pakket op maat.

Persoonality

Persoonality treedt in formeel-juridische zin op als werkgever. Zo neemt Persoonality de arbeidsrechtelijke risico’s van u over. Dit betekent dat alle administratieve handelingen zoals het verzorgen van: arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen, verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven en de salarisadministratie voor rekening komen van Persoonality.

Contact

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Kijk ook eens bij:

Uitbesteden salarisadministratie
Loonadministratie uitbesteden
Salarisadministratie kantoor
Salarisadministratie adviseur
Outsourcing salarisadministratie
Salaris outsourcing
Salarisadministratie


Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.