Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Kosten payroll

Payroll brengt uiteraard kosten met zich mee, maar wat zijn die payroll kosten nu precies? De kosten van payroll zijn voor iedere situatie anders. Het kost ongeveer hetzelfde als wanneer u zelf een medewerker aanneemt voor de personeelsadministratie. Met payroll geeft u uw salaris- en personeelsadministratie uit handen aan een payrollorganisatie. U hoeft zich daardoor niet druk te maken over administratieve randzaken en weet dat alles goed geregeld is. Met een gerust hart kunt u zich weer bezig houden met uw core business.

Kosten payroll
Om de kosten van payroll te berekenen is het van belang te weten wat het aantal gewerkte uren per medewerker per periode is en speelt het ziekteverzuim een rol. Op basis van deze zaken kan een offerte opgemaakt worden die de kosten voor payroll inzichtelijk maken.

Persoonality laat u met haar offerte exact zien wat payroll u kost. U weet precies wat u per medewerker betaalt en hoeft geen rekening te houden met ingewikkelde verrekeningen achteraf.

Wilt u meer informatie over de kosten van payroll? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u.

 

Kijk ook eens bij:

Payrol
Payroll bureau
Payroll organisatie
Payroll business
Payroll specialist
Payroll service

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.