Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Over Persoonality

Persoonality is een zelfstandig label van Timing en daarmee onderdeel van de ADG dienstengroep, een landelijk concern in de zakelijke dienstverlening. 17 jaar na onze start in de payrollbranche, behoren we tot de top van grootste payrollorganisaties in Nederland. Met ruim 12.500 payrollmedewerkers en 1.000 inleners in 50 verschillende branches hebben we ruime ervaring binnen het MKB.

Samen de beste werkgever

Persoonality wil de beste werkgever zijn! Maar dat kunnen we niet alleen. Dat lukt alleen door samen te werken met onze klanten. Door samen met u het werkgeverschap te delen. Persoonality neemt de administratieve, financiële en juridische lasten en risico's over. Het selecteren, motiveren en functioneren van het team, dat laten we graag aan u over. Zo bundelen we onze krachten en doen we waar we goed in zijn. Samen zijn we de beste werkgever!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Of bel ons direct op 055-580 5909. Werken bij Persoonality of meer weten over onze organisatie, klik dan hier.

Over Timing
Wilt u meer weten over onze zusterorganisatie Timing, bijvoorbeeld over de dienst Vacatureplaatsing? Klik dan hier


Asito, Timing, Persoonality, Gul, ReparaadTSN, YOUBAHN, Zorgwerk, AAFM, Zorg Diensten Groep en iemand vormen samen de ADG dienstengroep. Elf zelfstandige ondernemingen die organisaties en mensen met werk, zorg en wonen ondersteunen.  

 

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.