Waarom u een payroll constructie voor vaste medewerkers wilt

Gepubliceerd: 15-05-2019
Geschreven door: Persoonality

Bij payrolling wordt direct gedacht aan tijdelijke krachten, zoals horecapersoneel. Maar wist u dat ook vaste medewerkers op de payroll kunnen staan? Sterker nog, 30% van alle medewerkers bij Persoonality, hebben een payroll contract voor onbepaalde tijd! Waarom u zo’n payroll constructie wilt voor uw vaste personeel, vertellen we u hieronder.

Ontzorgen

Als ondernemer wilt u doen waar u het best in bent: ondernemen. De volle focus leggen op de bedrijfsvoering. Dat kan als uw medewerkers zijn ondergebracht bij Persoonality. Niet meer bezig zijn met al die administratieve werkzaamheden. Daarnaast nemen we al het bijbehorende papierwerk ook van u over. U werft het personeel, wij nemen ze formeel in dienst. Contracten opstellen, pensioenregelingen, salarisadministratie, het regelen hiervan behoort voor u allemaal tot de verleden tijd.

Overzichtelijk

Al uw personeel, zowel met een vast als tijdelijk contract, onderbrengen bij dezelfde partij betekent overzichtelijkheid. Alle medewerkers vallen bij Persoonality onder dezelfde CAO. Dit betekent dat iedereen van dezelfde voordelen geniet. Een goede pensioenregeling, korting op de ziektekostenverzekering, 100% doorbetaling bij ziekte – alles valt onder één dak.

Vraagbaak

Uw personeel, natuurlijk ook medewerkers met een payroll contract voor onbepaalde tijd, kunnen bij ons terecht met vragen. Dus zitten uw medewerkers met vragen waar u het antwoord niet (zeker) op weet? Geef deze aan ons door en wij geven het antwoord. Medewerkers kunnen natuurlijk ook zelf direct de vraag aan ons voorleggen. De gewenste werkwijze hierin is aan u.

Maar ook u heeft met Persoonality altijd een raadgever tot uw beschikking. Voor al uw vragen over wet- en regelgeving, HR zaken of juridische kwesties kunt u bellen én mailen. Vergeet ook niet Jouw Online Personeelsmanager JOP te gebruiken voor tips en tricks rondom deze onderwerpen. Wat voor een vragen er ook zijn, geen vraag is ons teveel!

Bent u bang dat uw vaste medewerkers geen payroll contract voor onbepaalde tijd willen? Dit komt meestal voor uit een angst dat payrolling nadelig voor hen is. Wees eerlijk over de reden van uw overstap en benadruk de voordelen van payroll voor medewerkers. Want deze zijn er in overvloed voor zowel u als uw medewerkers.

Wilt u vaste medewerkers overdragen aan Persoonality? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij leggen uit hoe u dit het beste aan kunt pakken.

Boll
Boll
Erik Boll Adviseur

Ik werk al meer dan 20 jaar voor deze organisatie omdat zij er voor zorgt dat ik mijn klanten een transparante en professionele dienstverlening kan bieden.

CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.