Privacy beleid

Alles over jouw persoonsgegevens en Persoonality

Persoonality wil ondernemers ondersteunen bij het werkgeverschap om zo samen de beste werkgever te kunnen zijn. Daarvoor hebben we in sommige gevallen informatie nodig. Bijvoorbeeld informatie van onze opdrachtgevers en payrollkrachten voor een succesvol werkgeverschap , maar ook om nieuwe zakelijke relaties op te bouwen. Dit doen we niet zomaar en we gaan zorgvuldig met  informatie om. Maar omdat het gaat om jouw privacy, vinden wij dat hierover geen onduidelijkheid mag bestaan. Daarom leggen we in ons privacy beleid uit hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens en de bescherming daarvan. 

Wij leggen het uit

Wat zijn persoonsgegevens?
Waarvoor gebruiken wij persoonsgegevens?
Van wie hebben wij persoonsgegevens?
Welke persoonsgegevens gebruiken wij?
Met wie delen wij jouw persoonsgegevens?
Beveiliging van jouw gegevens
Je persoonsgegevens bekijken of aanpassen
Jouw rechten
Contact en vragen

Handige begrippen

Bijzondere persoonsgegevens
Verwerking van persoonsgegevens
Autoriteit Persoonsgegevens
Toestemming
Betrokkene
Verwerker
Verwerkingsverantwoordelijke
Persoonsgegevens
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'persoonlijk'.