Hebben mijn payrollmedewerkers recht op scholing?

Ontwikkeling van uw medewerkers is belangrijk. Voor hen, maar natuurlijk ook voor de groei van uw bedrijf. Daarom besteedt een goede payroller minimaal 1% van het totale brutoloon per jaar aan scholing van payrollmedewerkers. Dit kan een interne training zijn, maar natuurlijk ook extern. Daarnaast zijn de rechten over scholing ook opgenomen in de cao en/of arbeidsovereenkomst van de medewerker.

Hoe werkt het?

Samen met uw medewerker bepaalt u welke scholing het beste past. Waar wil uw medewerker in groeien? En waar ligt de toegevoegde waarde voor uw bedrijf? U kent uw bedrijf het beste, daarom zorgt u ook voor de aansturing en begeleiding van uw medewerkers.

Een payroller heeft natuurlijk ook een rol in de ontwikkeling en opleiding van uw medewerkers. Bijvoorbeeld door op tijd te signaleren van de behoefte van uw medewerker, de coördinatie en het afstemmen van de scholing. Als grote werkgever kunnen wij een opleiding voor uw medewerkers goedkoper inkopen en aanbieden. 

Gratis online trainingen via Persoonality

Uw payrollmedewerkers profiteren bij Persoonality van gratis online cursussen en trainingen. Van commerciële- en managementtrainingen zoals presenteren en leiderschap tot cursus­sen op het gebied van veiligheid, social media, Microsoft Office en communicatie. Payrollm­edewerkers kunnen kiezen uit een playlist van meer dan 100 trainingen!

Werken uw medewerkers al via Persoonality? Dan kunnen zij alle trainingen terugvinden in Jop. Log in op Jop via onderstaande button.

Ga direct aan de slag

Benieuwd naar de mogelijkheden van Jop?

Ik wil een demo
 
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.