Hoe zijn payroll kosten opgebouwd?

Bij de beslissing om wel of niet over te stappen op payroll, zijn kosten ook een belangrijk onderwerp. Dat snappen we maar al te goed. De vraag “hoe zijn de payroll kosten opgebouwd?” horen we dan ook vaker. Daarom leggen we u graag uit hoe de payrolltarieven van Persoonality zijn opgebouwd.

De payroll kosten voor u op een rij

Over ons payrolltarief zijn we altijd transparant, u wilt natuurlijk wel weten waar u voor betaalt. Ieder tarief is uniek. Het bedrag wordt gebaseerd op het bruto uurloon van uw medewerker X de omrekenfactor. De omrekenfactor wordt weer bepaald aan de hand van de de inhoud van uw overeenkomst met de payroller. Wat die overeenkomst bij ons inhoud? In ons payrolltarief zijn de volgende 11 zaken meegenomen. Dit zit dus bij uw payroll kosten inbegrepen. 
 

Brutoloon van uw medewerker
Contractbeheer, personeels- en salarisadministratie
Wij zorgen voor de reserveringen
Loonbelasting en premies
Gunstige pensioenregeling
Geen zorgen over verzuim
Altijd juridisch advies
Een eigen CAO
Ga voor flexibiliteit
Het hele jaar studententarief
Een opleidingsbudget voor de nodige ontwikkeling
Managementinformatietool voor uw bedrijfsvoering
Wij gaan graag dat stapje verder voor u. Het gaat bij ons niet alleen om het aanbieden van goede payrolling, maar om de complete dienstverlening. Zo bieden wij ook gratis online trainingen aan, kunt u gebruik maken van managementtool JOP en meer. Ontdek het zelf!

Wilt u, na dit te hebben gelezen, precies weten hoe hoog uw payroll kosten worden? Vraag dan vrijblijvend een payroll-offerte aan. Binnen één dag ligt de offerte in uw inbox.

Laat uw tarief berekenen

Met de payrollcalculator berekent u online in vier stappen makkelijk uw tarief. Direct inzicht in de opbouw van uw payrollkosten. Handig toch? 

Wat kost payrollVraag direct offerte aan
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.