Voordelen van payroll voor jou

150+ gratis online trainingen - pensioenopbouw vanaf dag 1 - en meer!

Je hebt een leuke baan gevonden. Maar het bedrijf waar je wilt gaan werken, wordt niet jouw werkgever. Een payrollorganisatie zoals Persoonality wordt dat. Alles wat te maken heeft met personeelszaken neemt de payrollorganisatie op zich. Maar wat zijn de voordelen van payroll voor medewerkers zoals jij?
 

Wat is payroll

Een korte uitleg

Om te weten wat de voordelen van payroll voor werknemers zijn, moet je eerst weten wat payroll eigenlijk is. Letterlijk betekent het woord payroll: loonlijst. Je staat dus niet op de loonlijst van het bedrijf waar je werkt, maar op de loonlijst van een payrollorganisatie zoals Persoonality. De payrollorganisatie is juridisch jouw werkgever.
 

Jouw voordelen

Met payroll via Persoonality 

  • jouw salaris wordt op tijd en correct betaald
  • je wordt 100% doorbetaald bij ziekte (in het eerste half jaar en na 1 wachtdag)
  • korting op je ziektekostenverzekering
  • je bouwt vanaf dag 1 pensioen op (vanaf 21 jaar)
  • gratis online cursussen en trainingen (meer dan 150)
  • Lees alles in ons voordelenpakket: Payroll Profijt

De Persoonality cao 

Beter geregeld voor jou

Payrollorganisaties maken vaak gebruik van de cao’s van de NBBU of ABU. Persoonality heeft haar eigen cao. In deze cao wijken we positief af van de cao’s van ABU en NBBU. Hierdoor maak je gebruik van de voordelen van payroll voor werknemers van Persoonality, die andere payrollorganisaties niet bieden. Dat noemen we goed werkgeverschap. Al jouw voordelen staan beschreven in Payrollprofijt.
 

​Trainingen en cursussen 

Gratis toegang tot meer dan 100 trainingen

Bijna niemand werkt nog 40 jaar bij hetzelfde bedrijf. Ook jij zal wel eens van functie of werkgever veranderen. Dat vraagt om nieuwe kennis en vaardigheden. Daarom kun jij via Persoonality: 

  • meer dan 150 gratis trainingen en cursussen volgen. Dit doe je via Jop en kost jou niets. Het kan gaan om commerciële- en managementtrainingen zoals presenteren en leiderschap. Of cursussen op het gebied van veiligheid, social media, Microsoft Office of communicatie.
  • studiekostenvergoeding van jouw opdrachtgever ontvangen. 

Korting op mode, elektronica en dagjes uit   

We grijpen graag kansen aan om jou iets extra’s te geven. Daarom werken we samen met Benefits at Work. Via dit kortingsplatform kun je flink besparen op mode, elektronica, dagjes uit en meer.Een dagje uit met het gezin, een barbecue met vrienden of lekker ontspannen op vakantie: profiteer van mooie kortingen dankzij Benefits at Work. Het gebruik van Benefits at Work is helemaal gratis.

Ervaring van een payrollmedewerker

Gert-Jan van der Worp, Roscom

Het familiegevoel dat ik ervaar bij Roscom, ervaar ik ook in het contact dat ik heb met Persoonality. Persoonality is natuurlijk niet fysiek op de werkvloer aanwezig, maar wel altijd dichtbij. Het contact is persoonlijk en bij vragen en problemen handelen ze kordaat. Verder ervaar ik vanuit Persoonality ook pro activiteit. Dat vind ik ook prettig.

Zijn er nadelen voor mij? 

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt als jouw werkgever wilt payrollen. Of dat je verschillende dingen over payroll hebt gehoord. Daarom zetten we de meestgehoorde opmerkingen van payroll voor werknemers voor je op een rij. Lees meer
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.