Anne Gielens, payrollmedewerker:

Wat ik fijn vind aan Persoonality is dat alles overzichtelijk is. Via Jop kan ik in een oogopslag alles makkelijk terugvinden. Ook is het fijn dat je meteen een melding via mail ontvangt wanneer iets niet klopt of wanneer er iets van je verwacht wordt. 
 

Voordelen van payroll voor medewerkers

100+ gratis online trainingen - pensioenopbouw vanaf dag 1 - en meer!

Je hebt een leuke baan gevonden. Maar het bedrijf waar je wilt gaan werken, wordt niet jouw werkgever. Een payrollorganisatie zoals Persoonality wordt dat. Alles wat te maken heeft met personeelszaken neemt de payrollorganisatie op zich. Maar wat zijn de voordelen van payroll voor medewerkers zoals jij?
 

Wat is payroll?

Om te weten wat de voordelen van payroll voor werknemers zijn, moet je eerst weten wat payroll eigenlijk is. Letterlijk betekent het woord payroll: loonlijst. Je staat dus niet op de loonlijst van het bedrijf waar je werkt, maar op de loonlijst van een payrollorganisatie zoals Persoonality. De payrollorganisatie is juridisch jouw werkgever.
 

Welke bedrijven gebruiken payroll?

De meeste bedrijven die gebruik maken van payroll hebben niet de kennis of tijd om personeelszaken zelf goed te regelen. Denk bijvoorbeeld aan het juist en op tijd betalen van jouw loon. Of aan een goede begeleiding bij ziekte. Misschien is het voor jouw werk belangrijk dat je een opleiding of cursus volgt. Veel bedrijven vinden het moeilijk om dat soort zaken te regelen. Eén van de voordelen van payroll voor werknemers, is dat een payrollorganisatie die kennis en ervaring wél heeft.
 

Ervaring van payrollmedewerkers

Gert-Jan van der Worp, Roscom Promotie

Het familiegevoel dat ik ervaar bij Roscom, ervaar ik ook in het contact dat ik heb met Persoonality. Persoonality is natuurlijk niet fysiek op de werkvloer aanwezig, maar wel altijd dichtbij. Het contact is persoonlijk en bij vragen en problemen handelen ze kordaat. Verder ervaar ik vanuit Persoonality ook pro activiteit. Dat vind ik ook prettig.
Opleiding en cursussen

Bijna niemand werkt nog 40 jaar bij hetzelfde bedrijf. Ook jij zal wel eens van functie of werkgever veranderen. Dat vraagt om nieuwe kennis en vaardigheden. Daarom kun jij via Persoonality: 

  • meer dan 100 gratis trainingen en cursussen volgen. Dit doe je via Jop en kost jou niets. Het kan gaan om commerciële- en managementtrainingen zoals presenteren en leiderschap. Of cursussen op het gebied van veiligheid, social media, Microsoft Office of communicatie.
  • studiekostenvergoeding van jouw opdrachtgever ontvangen. 
Persoonality cao
Payrollorganisaties maken vaak gebruik van de cao’s van de NBBU of ABU. Persoonality heeft haar eigen cao. In deze cao wijken we positief af van de cao’s van ABU en NBBU. Hierdoor maak je gebruik van de voordelen van payroll voor werknemers van Persoonality, die andere payrollorganisaties niet bieden.

Hierbij kun je denken aan de zaken die we hier al hebben benoemd, maar ook:
  • 100% doorbetaling bij ziekte na één wachtdag
  • Vanaf dag 1 bouw je pensioen op (als je 21 jaar en ouder bent)
Jop

Eén van de voordelen van payroll voor medewerkers die bij Persoonality werken, is Jop. Binnen Jop vind je veel gestelde vragen en kan je loonstroken en jaaropgaven inzien. Verder kan je je gewerkte uren ook in Jop doorgeven.

Werk je al via Persoonality?
Log in via Jop
 
Zijn er nadelen voor mij?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt als jouw werkgever wilt payrollen. Of dat je verschillende dingen over payroll hebt gehoord. Daarom zetten we de meestgehoorde opmerkingen van payroll voor werknemers voor je op een rij.

Lees de meestgehoorde opmerkingen
Jasper vertelt:

"Mijn salaris wordt altijd op tijd en correct overgemaakt. Eigenlijk heb ik weinig contact met Persoonality, dat is dus een goed teken! Als ik, of één van mijn collega's, wel contact heb, kan ik mijn vaste aanspreekpunt bellen en krijg ik snel een volledig antwoord."
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'persoonlijk'.