Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Wat betekent dit voor uw medewerkers

Nationale Nederlanden kan/wenst de overeenkomst, om uitvoeringstechnische redenen en door de gewijzigde pensioenwetgeving, niet voort zetten en daarom zijn wij genoodzaakt om onze pensioenregeling onder te brengen bij een andere pensioenuitvoerder.

Wat betekent dit voor uw medewerkers als deelnemer?

• De kapitaalopbouw van het pensioen stopt bij Nationale Nederlanden.
• Is uw medewerker op 1 januari 2015 bij ons in dienst dan wordt de pensioenregeling  onverminderd voortgezet via ABN AMRO Pensioenen.
• Wanneer uw medewerker op 1 januari 2015 niet meer bij ons dienst is dan heeft de  medewerker recht op waardeoverdracht en heeft deze overgang voor deze medewerkers verder geen gevolgen.

Wij hebben uw medewerkers vandaag schriftelijk op de hoogte gesteld van deze wijziging. Voor meer informatie over de pensioenregeling zoals wij deze vandaag aan uw medewerkers hebben verstrekt klik hier.

Mocht u of één van uw medewerkers vragen hebben over deze overgang of over de pensioenregeling, dan kunt u uiteraard contact opnemen met uw relatiebeheerder.

 

Met vriendelijke groet,

 

Persoonality

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.