Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Zorg goed voor je portemonnee!

Zorg goed voor je portemonnee!
Weet jij wat je precies betaalt voor je zorgverzekering? En wat je daar allemaal voor krijgt? Nee? Tijd om te checken, want op je zorgverzekering kun je vaak flink besparen. Zeker met een mooie korting via Persoonality.

Beter verzekerd tegen de laagste prijs
Persoonality heeft met Zilveren Kruis en Menzis erg goede afspraken gemaakt over de zorgverzekering. Hierdoor krijgen alle mensen die voor Persoonality werken een flinke korting en extra goede voorwaarden. Zo krijg jij direct 10% korting op het basispakket van Zilveren Kruis en 9% korting op het basispakket van Menzis. Daarnaast kun je rekenen op kortingen tussen de 10 en 20 % op de aanvullende zorgverzekering. Dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor een eventuele partner en andere gezinsleden. Snel verdiend, toch?   

Nieuwsgierig naar wat jij kunt besparen op je zorgverzekering? Ga voor 31 december naar Persoonality.nl/zorgvergelijker en bereken hoeveel je kunt besparen. Overstappen kan tot 1 februari 2016, mits je voor 31 december 2015 je huidige ziektekostenverzekering hebt opgezegd.  

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.