Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Vandaag is het Blue Monday!

We zitten alweer ver in januari. Het jaar is begonnen, die eerste blanco dagen hebben plaatsgemaakt voor verveling, enorme drukte of slechts een kwellend verlangen naar de zomer. Het is koud, het waait en het is nog steeds donker. Iedereen snottert. En tot overmaat van ramp komt er van uw goede voornemens bar weinig terecht.

Niet zo gek dat Blue Monday, de derde maandag van januari, als de meest deprimerende dag van het jaar gezien wordt. Maar hoe gaat u blue monday verslaan? Een dagje zwelgen in een halve winterdepressie is helemaal niet zo erg. Maar daarna moet het klaar zijn met de ellende. Wat nam u zich ook alweer voor, toen u eind december vrolijk een glas wijn inschonk bij de kerstboom? Meer bewegen, een strakker lijf, meer buiten zijn? En bent u in januari ook vooral binnen, verstopt onder een dekentje op de bank? Bij 84 procent van de mensen met goede voornemens zijn deze al na drie weken in de soep gelopen. Geen lekker gevoel.
Maar Blue Monday is te verslaan! U bent veel sterker dan die januari-dip!

10 tips om blue monday te verslaan:

 1. Blijf gewoon werken aan je goede voornemens
 2. Sla geen maaltijden over
 3. Neem vrij en doe plezierige dingen
 4. Boek alvast een vakantie
 5. Lach vooral veel
 6. Ga lekker sporten
 7. Schrijf op waar je dankbaar voor bent
 8. Werk een dagje thuis
 9. Knuffel je dierbaren eens extra
10. Neem Blue Monday met een korreltje zout :)

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.