Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

ADG Congres: RESET

Reset: de maatschappij ontwikkelt zich. Er gebeuren wonderlijke dingen, nieuwe business modellen zijn succesvoller dan ooit en verschillen tussen mensen zijn belangrijker als nooit tevoren.
De crisis blijkt geen crisis, maar een transitieperiode te zijn. Een periode waarin nieuwe ontwikkelingen, zowel technologisch als cultureel, elkaar in sneltreinvaart opvolgen. Met deze transformatie is de vraag ‘wat komt er op ons af’ ingrijpender dan ooit. Ook de arbeidsmarkt staat middenin deze veranderende tijdperk. Onderwerpen als participatie, diversiteit en flexibiliteit zijn voor alle organisaties relevant. Want, wat komt er op ons af?

ADG Congres
Op het congres ‘RESET’ van ADG dienstengroep wordt het heden vertaald naar de maatschappij van de toekomst. Belangrijke sprekers als Jan Rotmans, Paul Schnabel, Naomi Ellemers en Jan Hommen geven hun blik op deze veranderingen. Als dagvoorzitter geeft Eva Jinek haar kritische blik op deze interessante discussies.
Persoonality is onderdeel van ADG dienstengroep. ADG dienstengroep is een landelijk concern in de zakelijke dienstverlening.

Meer informatie en inschrijven
Het ADG Congres wordt georganiseerd op donderdag 26 maart in theater Spant! te Bussum.

Wilt u het ADG Congres ‘RESET’ bijwonen? Kijk voor meer informatie op www.watkomteroponsaf.nl of klik op onderstaande afbeelding voor de aankondigingsvideo.

Video ADG1

Meepraten?
Twitter mee via #samendebestewerkgever en #watkomteroponsaf

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.