Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

WWZ: de veranderingen op een rij

Dit jaar verandert er veel op het gebied van arbeidsrecht. De proeftijd bij kortere contracten vervalt, het ontslagrecht wijzigt en u kunt nog maar drie tijdelijke contracten in twee jaar aanbieden. Allemaal veranderingen die uw flexibiliteit beperken. Ook andere wijzigingen in de WWZ zoals de transitievergoeding en de verplichte aanzegtermijn hebben invloed op uw organisatie. Maar wat betekenen deze veranderingen voor uw organisatie? In bijgaand document vindt u alle belangrijke wijzigingen in de WWZ op een rij.

Heeft u vragen over de WWZ? Stel ze aan ons!

Eigen Persoonality cao

Als een van de grootste en gerenommeerde payroll-organisaties van Nederland heeft Persoonality al jaren een eigen cao die én erkend én gedispenseerd is door het ministerie van SZW. Persoonality biedt u meer flexibiliteit en ruimere contractmogelijkheden.

Daarnaast kunnen wij uw volledige HR-administratie en het ziekteverzuimbeleid van u overnemen en zijn wij uw strategisch partner op het gehele HR-terrein. Persoonality kent goede aanvullende arbeidsvoorwaarden en voordelen voor uw medewerkers. Wij bieden een totale dienstverlening waar u én uw medewerkers blij van worden! Samen zijn we de beste werkgever.

 

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.