Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Timing Cycle Challenge 2015

Stevige beklimmingen, de Cauberg en de prachtige omgeving van Zuid-Limburg zijn het decor van de ‘Timing Cycle Challenge’. Op 23 mei 2015 organiseren Timing en Persoonality voor de derde keer op rij het wielrenspektakel voor klanten van Timing en Persoonality.

Hotel Vue in Valkenburg aan de Geul is het beginpunt van twee routes door het mooie Limburg. Getrainde wielrenners kunnen helemaal losgaan op een route van 75 km. Voor de recreatieve fietser is er een route van 50 km. Ook dit jaar fietsen een aantal bekende wielrenners mee! Zo stapt Karsten Kroon samen met ons op de fiets. Als profwielrenner behaalde hij zijn grootste succes met een etappezege in de Ronde van Frankrijk in 2002. Ook behaalde hij de tweede plek in de Amstel Gold Race 2009.

Fietst u met ons mee?
Op het programma staat een geheel verzorgde dag, waarop naast het afleggen van een prachtige fietsroute, ook de benodigde koolhydraten weer aangevuld worden. Wilt u meer informatie of u opgeven voor dit fietsevent? Kijk dan op www.persoonality.nl/cyclechallenge

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.