Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Payroll bureau

Bent u op zoek naar een gerenommeerd payroll bureau? Dan bent u bij Persoonality aan het juiste adres. Persoonality is specialist in payrolling en heeft meerdere vestigingen in Nederland.

De voordelen van een payroll bureau

 De wet- en regelgeving rondom personeelszaken wordt steeds complexer. Veel kennis van personeelszaken is dus een vereiste wanneer u uw personeelszaken zelf goed wil regelen. Een payroll bureau als Persoonality kan u al deze zaken uit handen nemen. Uw  werknemers komen juridisch gezien in dienst bij Persoonality, maar blijven bij u werkzaam. Problemen met ontslag of bijvoorbeeld ziekte zijn dan juridisch gezien niet meer uw probleem, maar die van Persoonality. Dit scheelt u veel tijd en zorgen.

Persoonality al 15 jaar actief in de payrollbranche en is vanaf de oprichting een toonaangevende payroll dienstverlener. Als medeoprichter en bestuurslid van de VPO is Persoonality nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de eerste sector-cao ‘s. Met het wegvallen van de sector-cao per 1-1-2012 heeft Persoonality (wederom) gekozen voor een eigen ondernemings-cao; ‘de Persoonality-cao’, afgesloten met de LBV. Wij zijn expert binnen ons vakgebied en een aantoonbaar betrouwbare partner.

 

Kijk ook eens bij:

Payrol
Payroll organisatie
Payroll business
Payroll specialist
Payroll service
Pay roll

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.