Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Aanpak ziekteverzuim

U als ondernemer wil het liefst een zo laag mogelijk ziekteverzuim binnen uw organisatie. Persoonality kan u helpen om het ziekteverzuim terug te dringen.

Persoonality is specialist in Payrolling, maar doet meer dan dat. Wij zijn ook risicodrager van het ziekteverzuim omdat uw werknemers op juridische basis bij Persoonality worden ondergebracht. Dat betekent dat u zich niet meer bezig hoeft te houden met het uitbetalen van zieke medewerkers en uw aanpak om het ziekteverzuim terug te dringen.

Persoonality wordt dus juridisch werkgever, maar op de werkvloer verandert er niets. Persoonality neemt de administratieve, financiële en juridische lasten en risico's over. Het selecteren, motiveren en functioneren van het team, dat blijft u zelf doen. Zo bundelen we onze krachten en doen we waar we goed in zijn.

Duidelijk en helder protocol voor de aanpak van ziekteverzuim

Met het duidelijke en heldere ziekteverzuimprotocol van Persoonality weten uw medewerkers precies waar ze aan toe zijn. Uw werknemers worden via deze constructie namelijk werknemers van Persoonality. Zij zijn verplicht om zich bij ons ziek te melden. In het verzuimprotocol staat duidelijk vermeld wat de werknemer moet doen bij ziekteverzuim. En weten waar je aan toe bent, is een belangrijke stap bij het terugdringen van ziekteverzuim.

 

Kijk ook eens bij:

Berekening ziekteverzuim
Re-integratie outplacement
Re-integratie adviseur
Personeelsadministratie
Personeel outsourcing
Uitbesteden personeelsadministratie
Specialist personeelsadministratie
Personeels en salarisadministratie

 


Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.