Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

wet werk en zekerheid


Ontzorgen

Payrolling via Persoonality kan een oplossing zijn om het overzicht te houden in het continu veranderende woud van wetten en regels. Persoonality biedt u meer flexibiliteit en ruimere contractmogelijkheden. Daarnaast kunnen wij uw volledige HR-administratie en het ziekteverzuimbeleid overnemen en zijn wij uw strategisch HR-partner. Persoonality kent goede aanvullende arbeidsvoorwaarden en voordelen voor uw medewerkers. Wij bieden een totale dienstverlening om u volledig te ontzorgen. Zo zijn we samen zijn we de beste werkgever.

Eigen Persoonality cao

Als een van de grootste en gerenommeerde payroll-organisaties van Nederland heeft Persoonality al jaren een eigen cao die én erkend én gedispenseerd is door het ministerie van SZW.

 

Webinar Wet werk en zekerheid

Wilt u meer weten over de Wet werk en zekerheid? In het webinair vertellen Bob Weghorst, Manager Payroll Persoonality, en Jeanine Welner, Manager Operations Payroll, u in 60 minuten over de veranderingen in de wet, de consequenties en eventuele oplossingen!

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.