Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Vandaag is het zover: ADG Congres: RESET

Vandaag is het zover: het ADG Congres 'Wat komt er op ons af... RESET' staat op het programma. Sprekers als Jan Rotmans, Paul Schnabel en Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Lodewijk Asscher geven hun eigen visie op het thema RESET. Eva Jinek is de dagvoorzitter tijdens het congres. 

Meepraten?
Volg het ADG Congres via Twitter met hashtags #watkomteroponsaf en #sdbw

RESET
De maatschappij ontwikkelt zich. Er gebeuren wonderlijke dingen, nieuwe businessmodellen zijn succesvoller dan ooit en verschillen tussen mensen zijn belangrijker als nooit tevoren. 

De crisis blijkt geen crisis, maar een transitieperiode te zijn. Een periode waarin nieuwe ontwikkelingen, zowel technologisch als cultureel, elkaar in sneltreinvaart opvolgen. Met deze transformatie is de vraag ‘wat komt er op ons af’ ingrijpender dan ooit. Ook de arbeidsmarkt staat middenin deze veranderende tijdperk. Onderwerpen als participatie, diversiteit en flexibiliteit zijn voor alle organisaties relevant. Want, wat komt er op ons af?

ADG Congres
Persoonality is onderdeel van ADG dienstengroep. ADG dienstengroep is een landelijk concern in de zakelijke dienstverlening.

Video ADG1

 

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.