Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Trotseert u de Cauberg?

Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar voor de Timing Cycle Challenge. Trotseert u de Cauberg in een rit van 50 kilometer? Meld u dan nu aan via het aanmeldformulier op www.persoonality.nl/cyclechallenge 

Stevige beklimmingen, de Cauberg en de prachtige omgeving van Zuid-Limburg zijn het decor van de ‘Timing Cycle Challenge’. Op 23 mei 2015 wordt het wielrenspektakel voor de derde keer op rij georganiseerd door Persoonality en Timing.

Hotel Vue in Berg en Terblijt is het beginpunt van twee routes door het karakteristieke Limburg. Deelnemers moeten in het bezit zijn van een racefiets. Ook het dragen van een helm is verplicht.
Ook dit jaar fietsen een aantal bekende wielrenners mee! Zo stapt Karsten Kroon samen met ons op de fiets. Als profwielrenner behaalde hij zijn grootste succes met een etappezege in de Ronde van Frankrijk in 2002. Ook behaalde hij de tweede plek in de Amstel Gold Race 2009!

Fietst u met ons mee?
Meld u snel aan via het aanmeldformulier op www.persoonality.nl/cyclechallenge

U kunt zich niet meer aanmelden voor de route van 75 kilometer. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor de route van 50 kilometer.

Informatie
Datum: 23 mei 2015
Tijdstip: 09:00 – 15:00

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.