Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Wat is payroll?

Wat is payroll?
Bij payrolling geeft u het werkgeverschap uit handen en komt het personeel op de payroll bij de payroll-onderneming. Op de werkvloer verandert er niets. De medewerkers blijven gewoon exclusief voor u werken. Door uw werknemers op de payroll van Persoonality te zetten geeft u de volledige personeels- en salarisadministratie uit handen. U heeft dus niet meer te maken met de arbodienst of verzuimbegeleiding en ook worden mobiliteitsvraagstukken voor u opgelost.

Met payroll liggen de risico’s bij Persoonality. Persoonality neemt de administratieve, financiële en juridische lasten en risico's over. Het selecteren, motiveren en functioneren van het team, dat blijft u zelf doen. U houdt hierdoor een band met uw werknemers, maar heeft geen zorgen over personeelszaken.

Wilt u weten of payroll interessant voor u kan zijn? Of mocht uw vraag wat is payroll nog niet voldoende beantwoord zijn. Neem dan contact op met Persoonality, wij leggen u graag de voordelen van payroll uit.

 

Kijk ook eens bij:

Payroll bureau
Payroll organisatie
Payroll business
Payroll specialist
Payroll service
Pay roll

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.