Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

hoofdtekst lancering app PK

Vandaag lanceren we een update van onze app. Om ervoor te zorgen dat jij nog makkelijker, sneller en slimmer toegang hebt tot jouw gegevens, heeft de app een compleet nieuw design gekregen en is de navigatie verbeterd. Via een menu met icoontjes onderaan het scherm, switch je nu veel gemakkelijker van het ene naar het andere scherm.

Maar niet alles is nieuw. Zo helpt de app je nog altijd bij het op tijd wakker worden, zet je met één druk op de knop de uitbetaaldata in je eigen agenda, kun je jouw loonstroken inzien en downloaden en lees je meer over de voordelen van werken als payrollkracht. Met de Persoonality app heb je dus altijd en overal jouw gegevens bij de hand.

Beschikbaar
De vernieuwde app is vanaf 1 februari a.s. beschikbaar voor iOS en Android. Je kunt de Persoonality app gratis downloaden in de App Store of Google Play Store. Het installeren is zo gebeurd. Heb je de app al op je telefoon staan, dan is het alleen een kwestie van de app updaten. 

De app is te downloaden in de App Store en Google Play Store.
Meer over de app: klik hier

Met vriendelijke groet,

Persoonality
Samen de beste werkgever

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.