Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Update Persoonality app beschikbaar

Vandaag lanceren we een update van de Persoonality app. Om ervoor te zorgen dat opdrachtgevers en werknemers nog makkelijker, sneller en slimmer toegang hebben tot gegevens, heeft de app een compleet nieuw design en is de navigatie verbeterd. Via een menu met icoontjes onderin het scherm, is het switchen tussen schermen nu veel makkelijker.

Maar niet alles is nieuw. De huidige functionaliteiten zoals het invoeren en accorderen van gewerkte uren en het inzien en downloaden van loonstroken blijven hetzelfde. Alle facturen staan overzichtelijk op één plek en alle documenten per medewerker worden gebundeld in een persoonlijk dossier. Daarnaast kunnen werknemers met één druk op de knop de uitbetaaldata in de eigen agenda te zetten. Zo hebben werkgevers en werknemers altijd en overal de personeelsgegevens bij de hand. 

Downloaden
De vernieuwde app is vanaf 1 februari beschikbaar voor iOS en Android. De Persoonality app is gratis te downloaden in de App Store of Google Play Store. Heeft u de app al op uw telefoon staan, dan is het alleen een kwestie van de app updaten.       

De app is te downloaden in de App Store en Google Play Store.

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.