Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Vandaag eerste seminar Modernisering Ziektewet

Vandaag vindt het eerste seminar plaats in Rosmalen over de Modernisering van de Ziektewet. Persoonality organiseert dit seminar in samenwerking met Aon Hewitt. Daniël Rijnbeek (Manager en Specialist Sociale Zekerheid bij AON Hewitt) en Bart Mol (Specialist Sociale Zekerheid bij Aon Hewitt) beantwoorden brandende vragen over de nieuwe sociale zekerheid die per 1-1-2014 van kracht is. Gedurende de dag wordt vertelt welke stappen werkgevers nu al kunnen ondernemen om de wet goed te regelen.

Over de Wet
Door de invoering van de vernieuwde Ziektewet 'Wet Beperking Ziekteverzuim en Arbeidsongeschiktheid Vangnetters (BeZaVa)', zal de ziektewetpremie fors stijgen. Deze wet wordt ook wel Modernisering Ziektewet genoemd en heeft een behoorlijke impact op werkgevers. Primair betekent dit een forse uitbreiding van het risico voor loondoorbetaling en WGA-uitkering voor alle werknemers met een tijdelijk arbeidscontract.

De seminars
In totaal organiseren Persoonality en Aon Hewitt drie seminars over de Modernisering van de Ziektewet. De volgende seminars vinden plaats op donderdag 14 maart in Zwolle en dinsdag 19 maart in Amsterdam.

Ga voor meer informatie naar timing.nl/seminar.

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.