Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Nationaal integratiediner

Op 10 oktober 2012 organiseert Asito Dienstengroep voor de tweede keer het Nationaal Integratiediner. Dit jaar onder het motto 'Proef de kracht van het verschil'.

Een Nationaal Integratiediner is een kleinschalig diner waarbij collega's zelf koken en elkaar beter leren kennen. Het is een feestje om te organiseren en om voor uitgenodigd te worden. Lekker eten is de basis. Maar de achterliggende gedachte is veel groter. Verschillen tussen mensen leiden tot verschillende inzichten en ideeën. Nieuwe ideeën leiden tot verbeteringen. Daar heeft iedereen baat bij. Het Nationaal Integratiediner wil onze maatschappij beter maken. Niet polariseren, maar samenwerken.

Ontmoeten en leren

Persoonality organiseert onder de koepel van het Nationaal Integratiediner haar eigen diners waarbij personeelsleden met uiteenlopende achtergronden elkaar ontmoeten en van elkaar leren. Hierbij dineren werknemers met verschillende culturen en hiërarchische posities samen op kantoor, bij medewerkers thuis of op centrale locaties.

Twitter mee

In de aanloop naar het diner en tijdens het eten zal Persoonality via Twitter het Nationaal Integratiediner promoten. Retweet deze tweets en tweet mee met hashtag #integratiediner. Zo maken we samen van het Nationaal Integratiediner een trending topic!

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.