Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

ADG dienstengroep congres

Op 30 oktober organiseert Persoonality (als onderdeel van de ADG dienstengroep) voor de derde keer op rij haar jaarlijkse congres. Het overkoepelende thema is: 'Wat komt er op ons af'. Jan Peter Balkende en de meest succesvolle jonge ondernemer van Nederland Danny Mekic geven onder dit thema hun visie over

Anders Denken, Anders Doen

Jan Peter BalkenendeJan Peter Balkenende was van 2002 tot 2010 minister-president van Nederland. Na zijn presidentschap nam hij zijn hoogleraarschap op aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In 2011 trad hij als partner toe tot Ernst & Young. Hier gebruikt hij zijn internationale ervaring voor advisering van cliënten en het internationale topmanagement. Jan Peter Balkenende geeft zijn visie over het centrale thema 'anders denken, anders doen'.

 

Danny MekicDanny Mekic (24 jaar) is afgelopen jaar uitgeroepen tot de meest succesvolle jonge ondernemer van Nederland. Op 15 jarige leeftijd stopte hij met school om zich volledig te richten op zijn eigen bedrijf. Naast het runnen van zijn eigen bedrijf is Danny actief als docent in het HBO en WO, mediator, new business en new media consultant, investeerder, jurist, opiniemaker en panellid in het Radio 1 economenpanel. Danny gaat ons inspireren over topondernemerschap met als strategie 'De mens staat centraal'.

 

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.