Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Opmerkelijke snelwegcampagne

Om Persoonality bekender te maken bij het grote publiek worden van 30 september tot en met 25 november snelwegmasten ingezet. 

De payrollorganisatie heeft gekozen voor een opmerkelijke boodschap, om zo extra op te vallen. Op de masten prijkt de tekst ‘Wij wensen u veel personeel!’ Een veelgebruikte uitdrukking in ondernemersland, die meestal niet gebruikt wordt om iemand het beste toe te wensen. De boodschap moet dan ook met een knipoog worden gelezen. Persoonality speelt hiermee in op de administratieve en juridische rompslomp die vaak gemoeid gaat met het hebben van personeel. Veel werknemers betekent de nodige zorgen, zo wordt algemeen aangenomen. Persoonality neemt deze zorgen graag van ondernemers over. 

De campagne is ontwikkeld in samenwerking met mediapartner Interbest en zal te zien zijn op de grote reclamemasten langs de Nederlandse snelwegen op de volgende 18 locaties: Den Haag knooppunt Ypenburg II A4/A13, Amsterdam knooppunt Amstel A2/A10, Heerenveen knooppunt A7/A32, Hardinxveld Giessendam A15, Rotterdam knooppunt Kleinpolderplein I A13/A20, Haarlem knooppunt Rottepolderplein A9/A200, Zwolle Nieuwleusen A28, Arnhem Heteren A50, Utrecht knooppunt Everdingen A2/A27, Zoeterwoude-Rijndijk A4, Eindhoven Centrum A2, Amsterdam knooppunt Watergraafsmeer A10/A1, Amersfoort knooppunt Hoevelaken III A1/A28, Roosteren A2, Utrecht knooppunt Lunetten I A12, Den Bosch Kerkdriel A2, Rotterdam Brienenoordburg A16,  Hengelo vliegveld Twente A1.

Tegelijkertijd met de snelwegcampagne ging ook de vernieuwde website de lucht in. De website is volledig ingericht op de behoefte van de klant en de payrollmedewerker. Informatie is gemakkelijk te vinden en er kan gebruik gemaakt worden van handige digitale tools.

 

 

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.