Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Verschillen moet je vieren

Ook dit jaar doet Persoonality weer mee met het Nationaal Integratie Diner. Dit jaar worden op 10 oktober de verschillen tussen mensen gevierd.

Het Nationaal Integratiediner is een initiatief van de Asito dienstengroep en bestaat uit kleinschalige diners waarbij collega's, werknemers, opdrachtgevers, leveranciers met uiteenlopende achtergronden samen koken om elkaar zo beter te leren kennen. Lekker eten is de basis, maar de belangrijkere, achterliggende gedachte is dat verschillen tussen mensen kunnen leiden tot nieuwe inzichten en ideeën. Het gaat om verschillen in nationaliteit, maar ook tussen jong en oud, ziek en gezond, directeur en schoonmaker etc. 'Verschillen moet je vieren' is dit jaar dan ook het motto voor het Integratiediner.

Het streven is om op 10 oktober in heel Nederland tienduizenden mensen met elkaar in verbinding te brengen aan maar liefst 5.000 dinertafels! Om dit voor elkaar te krijgen, zijn alle organisaties uitgenodigd om mee te doen. Persoonality blijft natuurlijk niet achter. Op 10 oktoberstaan er 120 gedekte tafels van Timing en Persoonality klaar voor een diner.

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.