Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Waarom Persoonality?

Bij Persoonality vinden we het onze taak om uw personeelszaken goed te regelen. We stellen daarom hoge eisen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Wanneer u het werkgeverschap met ons deelt, kunt u rekenen op een uitgebreid dienstenpakket dat verder gaat dan alleen payrolling. Effectieve verzuimbegeleiding, arbodienstverlening, re-integratie via het jobcenter, advies van onze eigen juridische afdeling, praktische IT-oplossingen, een eigen onderneming-CAO met goede arbeidsvoorwaarden en collectiviteitsvoordeel voor uw medewerkers. We bieden deskundigheid voor werkgever én werknemer.

Samen de beste werkgever

Persoonality wil de beste werkgever zijn! Maar dat kunnen we niet alleen. Dat lukt alleen door samen te werken met onze klanten. Door samen met u het werkgeverschap te delen. Persoonality neemt de administratieve, financiële en juridische lasten en risico's over. Het selecteren, motiveren en functioneren van het team, dat laten we graag aan u over. Zo bundelen we onze krachten en doen we waar we goed in zijn. Samen zijn we de beste werkgever!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Of bel ons direct op 055 580 5909.

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.