Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

E-solutions

Onze E-solutions zijn een verzameling digitale oplossingen die we op maat voor u kunnen inrichten. U kunt met de E-solutions veel zelf doen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het levert u tijdswinst en daarmee kostenbesparingen op. Via ‘Mijn Persoonality’ heeft u bovendien inzage in uw managementinformatie.

E-inschrijven

Via E-inschrijven kunnen uw medewerkers online aangemeld worden bij Persoonality. 

E-uur

De gewerkte uren van uw medewerkers kunt u via E-uur online aan ons doorgeven. Maar ook andere mutaties zoals verlof-, verzuim- en toeslaguren. Dit kan zelfs via uw mobiele telefoon. 

E-factuur

Via E-factuur is uw factuur direct na de verloning online beschikbaar. 

E-dossier

De gegevens van uw medewerkers, rapporten, contracten en overige documenten worden digitaal vastgelegd in uw persoonlijke E-dossier.

E-loonstrook/jaaropgave

Via E-loonstrook/jaaropgave kunt u digitaal de loonstrook en jaaropgave in PDF-formaat ontvangen.

E-managementinformatie

Via E-managementinformatie is het mogelijk om zelf op elk gewenst moment standaard managementinformatie samen te stellen, zoals bijvoorbeeld alle verwerkte uren. Het is ook mogelijk om maatwerk managementinformatie voor u op te stellen!

Interesse in de E-solutions van Persoonality? Neem contact met ons op, of laat uw gegevens achter dan bellen wij u terug.

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.