Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Voordelen voor werknemers

Werknemers zijn het belangrijkste kapitaal van een bedrijf. Reden genoeg dus om goed voor ze te zorgen. Persoonality Payroll is een professionele werkgever met aantrekkelijke voorwaarden voor payrollkrachten.

Goede arbeidsvoorwaarden

Persoonality cao
De Persoonality cao biedt medewerkers de zekerheid van goede arbeidsvoorwaarden, zoals het 100% doorbetalen bij ziekte na één wachtdag. Bekijk hier onze onderneming cao.

Baanzekerheid
Gaat de werkgever failliet, dan eindigt de arbeidsovereenkomst niet direct maar blijft Persoonality het salaris conform arbeidsovereenkomst en cao doorbetalen.

PayrollProfijt
Profiteer van collectiviteitsvoordeel op o.a. een goede pensioensregeling, collectieve ziektekostenverzekering, ANW- hiaatverzekering en een WIA-aanvullingsregeling. Lees hier meer over PayrollProfijt.

Pensioen
Vanaf dag één starten met pensioensopbouw. Lees hier meer over het pensioen in PayrollProfijt.

Deskundigheid en persoonlijke begeleiding

HR advies
Door ons specialisme op HR gebied kunnen wij goed informeren en adviseren over zaken als salaris, cao-regelingen en belasting.

Jobcentre
Wanneer je arbeidsongeschiktheid raakt of door andere redenen niet meer terug kan naar je werkplek zorgen wij voor intensieve begeleiding bij het vinden van een andere baan door loopbaanconsulenten.

Gemak

E-solutions
Altijd en overal inzicht met onze E-solutions.

Altijd in de buurt
Door onze landelijke spreiding van vestigingen is er altijd een Persoonality vestiging in de buurt.

Meer weten? Neem dan contact op met de vestiging bij jou in de buurt of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op!

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.