Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

130 nationaliteiten proefden het verschil

Op woensdag 10 oktober namen Timing en Persoonality deel aan het Nationaal Integratiediner. Dit initiatief viert de verschillen tussen mensen. Er stonden 150 gedekte tafels van Timing en Persoonality door heel Nederland waaraan honderden mensen met ruim 130 nationaliteiten de smaak van het verschil proefden. Autochtoon en allochtoon, oud en jong, ziek en gezond, directeur en schoonmaker zaten samen aan tafel om hun ideeën uit te wisselen.Nationaal Integratiediner.

Het Nationaal Integratiediner is een initiatief van de ADG dienstengroep, waar Timing onderdeel van uitmaakt. Het is een kleinschalig diner waarbij collega's zelf koken en elkaar beter leren kennen. Lekker eten is de basis. Maar de achterliggende gedachte is veel groter. Verschillen tussen mensen leiden tot verschillende inzichten en ideeën. Nieuwe ideeën leiden tot verbeteringen. Daar heeft iedereen baat bij. Voor meer informatie over het diner http://www.nationaalintegratiediner.nl/

 

 

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.