Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

Persoonality op RetailEvent in Houten

Persoonality is op 26 en 27 maart aanwezig op het RetailEvent in Houten. Retail Event Nederland is dé vakbeurs waarop fysieke retailers zich laten inspireren en informeren over de nieuwste toepassingen en actuele trends binnen de retailsector.

De ontwikkelingen in het huidige retaillandschap gaan sneller dan ooit. Retail Event Nederland 2014 biedt de retailsector een podium waarop men zich uitgebreid op de hoogte kan laten stellen over de laatste ontwikkelingen en innovaties in de markt. Daarnaast wordt de retailer via seminars en praktijkcases volledig bijgepraat over de meest actuele trends en thema's binnen retail. In het programma gaat aandacht uit naar ondermeer "Een nieuwe manier van retailen, Experience & Design, Innovaties in Retail, Consumentengedrag van de nieuwe generatie en Toekomstperspectieven over retailen & winkelen in Nederland".

Persoonality is gedurende deze dagen te vinden op stand 2.15. Graag ontmoeten bij u tijdens dit Event. Via www.retaileventnederland.nl kunt u gratis uw toegangsbewijs aanvragen.

 

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.