Contact  055 580 59 00 algemeen 
055 580 59 05 offerte aanvragen

 

VPO statement

Er wordt veel over payrolling gesproken. Niet alleen in de polder of de media, maar ook in de politiek. De VPO is zich bewust van de maatschappelijke discussie over deze vorm van dienstverlening en heeft daarom een statement geschreven.

De VPO kiest voor regulering van deze markt. Dat doen zij samen met de overheid, omdat een publiek-private aanpak werkt. Want verbieden of bestrijden heeft geen zin. Dat beschadigt de economie, is slecht voor de arbeidsmarkt en zorgt er bovendien voor dat er inferieure flexvormen voor terugkomen.

Het in goede banen leiden van payrolling werkt wel. Daarom kiest de VPO voor (zelf)regulering middels het keurmerk 'Professioneel werkgeverschap'. Duidelijke en strikte regels die garant staan voor goede en betrouwbare payrolling. Een keurmerk ook dat goede arbeidsvoorwaarden waarborgt en een goed sociaal kader biedt met stevige herplaatsingsinspanningen gebaseerd op het van-werk-naar-werk principe.

Bekijk hier het VPO statement

 

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.