Krijg inzicht in uw planproces

Doe de gratis Planscan

U herkent het vast wel, de ene week is het heel rustig en de volgende komt u handen te kort.  En voor goede (bedrijfs)resultaten is het  juist belangrijk om de juiste mensen op de juiste plek te hebben. 

Het in kaart brengen van wat uw bedrijf nodig heeft en wie daar goed bij past is een tijdrovende, kostbare klus. En met de introductie van de Wet Arbeidsmarketing in Balans is een goede personeelsplanning relevanter dan ooit.

Handige tool

Wilt u ook eens kritisch kijken naar het planproces binnen uw bedrijf? Daar helpen wij u graag bij, gratis! Onze 'zuster' Timing Uitzendbureau (met jarenlange ervaring met personeelsplanning bij grote inhouse-klanten als Wehkamp en PostNL) heeft namelijk een tool ontwikkelt waarmee dit eenvoudig kan: de Planscan. 

De Planscan geeft u niet alleen inzicht in de huidige situatie van personeels planning, maar geeft u ook  handvatten om uw planproces te verbeteren. Via onderstaande button vraagt u, geheel kosteloos en vrijblijvend, de Planscan aan. De resultaten ontvangt u gelijk na het invullen van de scan.


 

Bekijk de visie op planning van Timing:

Kennismaken?

Onze adviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bel met T 055 580 59 00

Ja, ik wil graag kennismakenOntmoet het Persoonality team
 
Benieuwd wat payroll voor u kan betekenen?
Beantwoord de zeven stellingen in deze payrolltest en krijg alvast een indruk! Doe de payrolltest
 

Over payroll

Payrolling biedt zowel grote als kleine bedrijven meer flexibiliteit om in te spelen op veranderingen in de markt en minder financiële risico’s. Meer weten over payroll?

CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.