Regel jij de zomerplanning, dan betalen wij het vakantiegeld

Krijg inzicht in jouw planproces

Doe de gratis Planscan

Je herkent het vast wel, de ene week is het heel rustig en de volgende kom je handen te kort.  En voor goede (bedrijfs)resultaten is het  juist belangrijk om de juiste mensen op de juiste plek te hebben. 

Het in kaart brengen van wat jouw bedrijf nodig heeft en wie daar goed bij past is een tijdrovende, kostbare klus. En met de introductie van de Wet Arbeidsmarketing in Balans is een goede personeelsplanning relevanter dan ooit.

Handige tool

Wil je ook eens kritisch kijken naar het planproces binnen jouw bedrijf? Daar helpen wij je graag bij, gratis! Onze 'zuster' Timing Uitzendbureau (met jarenlange ervaring in personeelsplanning bij grote inhouse-klanten als Wehkamp en PostNL) heeft namelijk een tool ontwikkelt waarmee dit eenvoudig kan: de Planscan.

De Planscan geeft je niet alleen inzicht in de huidige situatie van personeelsplanning, maar geeft je ook  handvatten om jouw planproces te verbeteren. Via onderstaande button vraag je, geheel kosteloos en vrijblijvend, de Planscan aan. De resultaten ontvang je gelijk na het invullen van de scan.

Vraag hier de Planscan aan

Bekijk de visie op planning van Timing:

Kennismaken?

Onze adviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel met 055 580 59 00

Neem contact op
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.