In vijf stappen naar payroll

Doe de payrolltest

Payroll in kleinmetaal

Wisselende vrije dagen, vergoedingen en de bijbehorende rompslomp die de metaal cao met zich meebrengt, drijven menig werkgever tot wanhoop. Daar bovenop komen nog de risico’s bij bijvoorbeeld ziekteverzuim die u als werkgever draagt. En dan hebben we het nog niet over de verschillende werkgeverslasten waar u mee te maken heeft: afdrachten, pensioenen en premies. Met payroll in kleinmetaal lost u al die zaken op.

Wat is payrolling?

Als u kiest voor payrolling in de metaalsector, wordt Persoonality de juridisch werkgever van uw personeel. Dat betekent dat u zich niet meer bezig hoeft te houden met de juridische en administratieve taken van een werkgever. Denk bijvoorbeeld aan de salarisadministratie, afdracht van sociale premies en pensioenen. Dit zijn allemaal zaken die Persoonality op zich neemt. Dat scheelt u veel tijd en geld. Bovendien kan u door payrolling gebruik maken van meer tijdelijke contracten, wat u flexibiliteit ten goede komt.
 

Risico’s

De belangrijkste risico’s waar u als werkgever mee te maken krijgt, hebben betrekking tot ziekte en ontslag. Bij payrolling in kleinmetaal bij Persoonality, komen die risico’s voor onze rekening. Wij zijn het aanspreekpunt voor ziekmeldingen, contact met het UWV, bedrijfsarts en dergelijke. Uiteraard heeft u wel de plicht om mee te werken aan bijvoorbeeld een re-integratietraject, maar de risico’s liggen bij Persoonality.
 

De voordelen van payroll in de metaalsector

Met 20 jaar ervaring in meer dan 50 branches kunt u rekenen op de expertise van Persoonality. Als u kiest voor payroll in kleinmetaal, kiest u voor zekerheid en flexibiliteit. Wij nemen de urenregistratie en bijbehorende toeslagen, salarisbetalingen, het bijhouden van vrije dagen en het doen van premieafdrachten en alle werkgeversrisico’s voor onze rekening.
 

Ik wil meer weten over payroll

Wat betekent payroll in de metaalsector voor u? Wij denken graag met u mee. 
Bel mij terug Vraag een offerte aan 
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'persoonlijk'.