Algemene voorwaarden

Kwaliteit

Persoonality Payroll vindt het belangrijk om een goede kwaliteit te kunnen garanderen. Daarom zijn wij in het bezit van een inspectiecertificaat (NEN 4400-1) en een vermelding in het ‘Register Normering Arbeid’. Hiermee voorkomen wij dat je aansprakelijk bent voor het niet afdragen van belastingen en sociale verzekeringspremies en voor hoge boetes voor het werken met mensen die niet gerechtigd zijn om in Nederland te werken.
 

Wij geven jou de garantie dat:

  • belastingen en sociale verzekeringspremies op tijd worden betaald;
  • berekeningen van belastingen en sociale verzekeringspremies correct worden uitgevoerd;
  • onze personeels- en salarisadministratie op orde is;
  • onze medewerkers gerechtigd zijn om in Nederland te mogen werken;
  • de wet- en regelgeving correct wordt toegepast op bijvoorbeeld de collectieve arbeidsovereenkomsten (cao’s)
Om aan de eisen van het inspectiecertificaat te voldoen , voert de Vereniging tot Regulering Onderaanneming (VRO) controles uit. Hiermee wordt een eerlijke concurrentie onder opdrachtgevers, uitzendorganisaties en (onder)aannemers bewerkstelligd, en wordt fraude en illegaliteit tegen gegaan als het gaat om de factor arbeid in Nederland.

Hieronder vind je onze algemene voorwaarden en het NEN 4400-1 certificaat. En de actuele WKA verklaring (Wet Keten Aansprakelijkheid) waarin de betaling van de belastingen en premies bevestigd wordt.
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit ok√©?  Klik dan op 'akkoord'.