Payroll is voor iedere branche

Jonge vrouw kijkt lachend in de camera in een Persoonality vestiging

Payroll is voor iedere branche.

Iedere branche stelt andere eisen. De verschillen in cao's zijn groot en veranderen keer op keer. Bijvoorbeeld als het gaat over wisselende werktijden of seizoen afhankelijke piekperiodes. We denken graag met je mee, ongeacht in welke branche je actief bent.  We zorgen ervoor dat je altijd kunt blijven doen wat voor jou het belangrijkst is, ook als de omstandigheden vaak wijzigen. 

Payroll in jouw branche

Al meer dan 25 jaar werken wij samen met ondernemers uit allerlei branches. De kennis en ervaring die we hierin opdoen, delen we graag met je. Daarom zetten we een aantal van onze branche-ervaringen voor je op een rij. Handig, als je wilt weten wat payroll interessant maakt voor jouw bedrijfstak.

  • Payroll in de horeca
  • Payroll in retail 
  • Payroll in recreatie
  • Payroll in transport 
  • Payroll in schoonmaak 
  • Payroll in metaal 

Horeca

Man staat met armen over elkaar, heeft een keukenshirt aan en lacht

Payroll in de horeca

Horeca is een vak apart. Daar ben je trots op, al kent de branche ook zo haar uitdagingen. De afhankelijkheid van seizoensinvloeden, complexe regels over werktijden en de verschillende contractvormen kunnen het werkgeverschap in de horeca uitdagend maken. Weten welke specifieke uitdagingen de horeca kent waarvoor payroll de oplossing biedt?

Retail

Twee jonge vrouwen scannen lachend een pakketje

Payroll in de retail 

Met de piekperioden en de vaak flexibele werktijden in de retail, kan het beheer van de administratie, salarisverwerking en het naleven van complexe wetten en regels over arbeidstijden tijdrovend zijn. Hoe payroll bij deze en andere uitdagingen kan helpen?

Transport

Man met oranje veiligheidshesje en veiligheidshelm staat in een warehouse. Hij heeft zijn armen over elkaar en kijkt lachend in de camera

Payroll in transport 

Er zijn grote groeikansen in de transportbranche. Het aantrekken en behouden van gekwalificeerde chauffeurs kan een uitdaging zijn. En dan hebben we het nog niet eens over het bijhouden van regels over de rijtijden, rustperiodes en het juist verwerken van de steeds variërende uren. Benieuwd wat payroll hierin kan betekenen?

Schoonmaak

Payroll in schoonmaak 

De schoonmaakbranche is bij uitstek een branche waarin flexibel gewerkt wordt: onregelmatige uren, wisselde diensten, korte of juist hele lange werkdagen. Nogal wat werk om de personeels- en salarisadministratie op orde te houden. Benieuwd hoe payroll hierin een rol kan spelen?

Payroll helpt bij personeelswisselingen

Payroll helpt bij personeelswisselingen

Joost Lute, eigenaar strandpaviljoen Club Zand: "De samenwerking met Persoonality heeft ons voornamelijk veel tijd opgeleverd. Tijd die je overhoudt voor andere dingen. Ik zou Persoonality zeker aanbevelen aan vergelijkbare strandzaken of andere zaken waar ook veel flexibel personeel werkzaam is." 

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wij denken
graag
met je mee