Eén contact voor al uw HR-zaken

Payroll voor de beveiliging

Bent u werkgever in de beveiligingsbranche? Dan is Persoonality's payroll juist voor u interessant: veel flexibele contracten, de vaak ingewikkelde cao gecombineerd met verschillende loontoeslagen, vergoedingen en hoge werkgeversrisico's bezorgen u veel administratief werk.

Hoe werkt payroll in de beveiliging?

Wanneer u gaat payrollen, geeft u het juridisch werkgeverschap uit handen aan Persoonality. Vanaf dat moment nemen wij uw loon- en personeelsadministratie van uw over. Daarnaast nemen wij als juridisch werkgever de bijbehorende plichten en financiële risico’s op ons, dat scheelt u hoofdzorgen! Op de werkvloer verandert er voor uw medewerkers niets. 

Voordelen van payroll voor u

  • Meer tijd om te ondernemen. Het werkgeverschap vraagt nogal wat regelwerk; het opstellen van contracten, aanzegtermijnen, wettelijke (jeugd)lonen en werktijdenregels, loonadministratie. Tijd die u als ondernemer ook aan andere zaken kunt besteden. 
  • Kosten efficient. Wanneer u zelf de personeelszaken regelt, is dit vaak een tijdrovende, dure klus. U profiteert van onze schaalvoordelen; geen kosten meer voor een salarisadministratie, personeelsverzekeringen, premies voor pensioenenfondsen of de kosten wanneer u beroep doet op uw accountant.
  • Gemak. U hoeft zich geen zorgen meer te maken of u alles wel goed heeft geregeld. Wij houden alle veranderingen in wetgeving en cao voor beveiliging voor u bij en zorgen dat uw medewerkers altijd op tijd en goed worden verloond.  
Alle voordelen van Persoonality's payroll bekijken? Klik hier!
 

Wat kost payroll?

Lees meer over de kosten van onze payroll of maak meteen een vrijblijvende (bel) afpsraak voor offerte op maat. De Payroll Adviseur in uw regio neemt dan zo snel mogelijk contact met u op voor mogelijke vragen en om een duidelijk voorstel voor u te maken waarin u precies leest wat payroll kost.
 

Meer informatie

Laat via het formulier uw gegevens achter en download onze brochure 'Payroll in de beveiliging'.

Zo ontvangt u de contactgegevens van de Payroll Adviseur in uw regio.
Enter security code:
 Security code

Kennismaken?

Onze adviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Ja, ik wil graag kennismaken
 

Ondernemers zoals jou

Benieuwd wat onze klanten over ons zeggen? Lees hier alle reviews.
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.